gotta be you- kap 3

Cleos perspektiv

När vi kom fram till huset bestämde vi oss för att åka hiss. Alla tre gick in i hissen, och vi tryckte på våning 4. Vi stannade på våning 3. Jag kollade nervöst på Sophie. Jag fick en nervös blick tillbaka när dörren öppnades. Det kom in en gammal skruttig tant med rullator och blängde på oss.

-          It’s strange that those young children is riding in an elevator when they are young and healthy, sa tanten formant.

-          Ehh yes, sa jag nervöst.

-          I think you can walk the next time and leave the elevator to us young people, svarade hon argt.

-          Yees we can walk next time, sa jag och skyndade mig ut genom hissdörren som precis öppnades. Harry och Sophie kom straxt efter.

-          Angry lady, sa Harry med ett flin.

-          Yees, sa Sophie blygt. Vi kollade på varandra och alla tre började skratta. jag försökte sätt in nyckeln i låset mellan skratten, men misslyckades. Efter ett tag fick jag in nyckeln i låset, låste upp och klev in i lägenheten. När alla hade tagit av sig skorna gick vi in till vardagsrummet och satte oss i den stora bruna soffan. Den var lite för stor för bara mig och Sophie men den var så mjuk och mysig. Jag satt bredvid Sophie som satt bredvid Harry.

-          So what are we going to do? Sa jag med darrig röst.

-          we can play some wii, sa Sophie blygt.

-          Sure, sa harry glatt.

 

Sophies perspektiv

-          We have some different games, sa jag och gick fram till bokhyllan med Wii spel.  Jag drog fram wii sports och kollade mot Harry.

-          That one is perfect, sa han. Jag gick till TV:n, satte på den och slet upp 3 Wii controller och slängde dom på Cleo. Hon gav en till Harry och la en på bordet åt mig. Vi valde vilken sport vi skulle köra och det blev först bowling.  Det var mycket skratt under spelets gång. Harry vann över mig med 100 poäng och Cleo vann över honom med 20 poäng. När vi hade spelat klart omgången gick Cleo på toa.  Harry skrattade och kollade på mig. Jag låtsades bli sur men det gick inte så bra.

-          Stop, skrek Harry med oskyldig min. när jag slog honom lite lätt på axeln.

-          I’m not going to stop, mumlade jag och försökte låta sur men det lät mer som om jag var hes. Han började kittla mig. Jag försökte låta bli att skratta men misslyckades med det också.

-          Stop, skrek jag mellan skratten.

-          I’m not going to stop untill your’e happy again, sa han. Han höll fast mig bakifrån och kittlades på magen. Jag höll på att ramla i hopp i en hög på golvet men han höll mig uppe. Han föste mig mot soffan, men höll fortfarande mig i ett varmt grepp. Han slängde sig i den breda soffan och jag flög efter. Jag låg på honom och såg in i hans bruna ögon, kände hans varma kropp och kände hans mint andedräkt med den touch av choklad. Jag började skittla honom men han var inte kittlig. Han snurrade runt så jag kom under honom. Han ställde sig på alla fyra över mig och började kikla mig igen. Jag skrattade så mycket så jag knappt kunde andas. Cleo kom in i rummet med en förvånad blick. Harry reste sig upp.

-          He started, he was tikkiling me, sa jag och kollade på Harry.

-          No she was tikiling, me sa harry och såg ut som en femåring.

-          Yeah, sa Cleo.

-          Can i have your number? sa jag och log mot Harry.

-          Only if i can have yours, sa han med ett flin. Han räckte mig sin telefon och jag gav min till Harry. Jag knappade in mitt nummer och döpte kontakten till Sophie. Jag fick tillbaka min telefon och han sin.

-          It’s maybe time fore me to go home now, sa Harry.

-          Okay, sa jag lite sorgset.

-          But we can maybe meet up tomorrow, on the café? Sa han glatt

-          Yees, sa jag med ett leende. Vi gick ut till hallen och Cleo följde efter. Han drog på sig sina svarta pumps och sin gråa jacka.

-          Byee, sa han

-          Bye, svarade jag. Vi låste när han hade gått ut genom dörren och gick in till vardagsrummet.

 

Cleos perspektiv:

-          Du gillar honom, sa jag när vi kastade oss i soffan. Jag tog en kudde och kastade på henne.

-          ERKÄNN, skrek hon och kastade tillbaka kudden på mig,

-          Mhrrm, kanske lite, sa jag och log.

-          LITE, skrek hon.

-          Okej jag gillar honom, sa jag och skrattade. Vi kollade på varandra och brast ut i skratt. När skrattatacken hade lagt sig kollade jag på klockan. Den var redan 14:00.

-          Ska vi äta lunch? Undrade jag.

-          Mm ska vi laga något eller pizza? Svarade Sophie.

-          Vi kan väl beställa pizza, sa jag och kollade på henne. Jag ringde till pizzerian och beställde en kebabpizza. Det var hemleverans så vi bestämde oss för att sätta på en film så länge. Det blev filmen pritty woman. Vi han kolla på filmen i 20 minuter sen ringde det på dörren. Sophie hämtade pizzan. Den var färdigslicad så det var bara att äta. Filmen var bra. Vi bestämde oss för att kolla på sex and the city också. När den filmen också var slut kollade jag på datorn. Jag gick in och kollade vilka TV program som skulle gå på TV. Det var reklam om X-factor, sa jag kollade vad det var. Det var en sångtävling. När jag hade kollat klart på datorn hoppade jag in i duschen och sedan i sängen.


gotta be you- kap 2

Hon nickade och jag gick in i mitt rum för att hämta en väska. Jag hittade en som jag tycket passade bra och la ner mobilen och lite annat. Sophie gjorde lika dant.   





Sophies perspektiv:

Med snabba steg gick jag ut till Cleo som tog på sig sina blå ballerina skor. Jag gjorde lika dant.

-          Vart ska vi gå då? sa när jag hade tagit på mig skorna.

-          Venne, men vi kan väl gå till det nya shoppingcentret där vid simhallen?

-          Ja där har vi ju inte varit än, sa jag med ett leende. Vi gick ut och Cleo låste dörren. Vi sprang nerför trapporna istället för att ta hissen. Om man tog hissen fanns det risk för att man mötte någon gammal arg tant. När vi kom ut på gatan lyste solen och det var ett varmt böljande vårväder ute. Vi skrattade och pratade medans vi gick nerför gatan. Vi såg ett stort hus med många fönster torna upp framför oss. Vi kollade lite på varandra innan vi gick in. Där inne var det mera kvavt men faktiskt inte så mycket folk. Vi gick in på klädaffären GAP. Jag drog fram en svart klänning med vita knappar på och höll upp den mor Cleos kropp.

-          Prova den, skrek jag.

-          Shhh, väste en gammal tant några meter bort. Vi kollade på varandra och bröt ut i skratt. Vi sansade oss och gick bortåt mot ett annat klädställ. Jag höll i Cleos klänning samtidigt som hon drog fram en svart klänning med blommor i olika färger mot mig.

-          Ska vi gå och prova, sa jag förväntansfullt.

-          Jaa, sa jag glatt och började nästan skrika men kom på mig själv. Vi småsprang in i omklädningsrummen.

-          Du först, sa jag och stack ut huvudet utanför draperiet.

-          Nej du först, sa Cleo glatt.

-          Jag sa först, sa jag och försökte låta sur men det gick inte ett dugg bra. Hon smög ut med lätta steg.

-          OMG vad fint, sa jag högt.

-          Ja ja men kom ut du nu, svarade Cleo. Jag drog bort drapperiet och gjorde en ``diva entre´´. Jag gick och vinkade fånigt med händerna i luften samtidigt som jag ``delade ut kyssar´´. Jag hörde en busvissling bakom mig.

Neej jag trodde vi var ensamma i omklädningsrummet, tänkte jag förskräckt medans jag for runt. Där stod en snygg kille i lockigt hår med gröna busiga ögon. Shiit vad pinsamt det var. Jag kollade mot Sophie som stod där och såg road ut. Hon började skratta och jag skrattade tillbaka. jag kollade mot Sophie och såg att hon passade riktigt bra i klänningen.

-          Du passar riktigt bra i den där klänningen, DIVA, sa hon mellan skratten.

-          Det samma, sa jag och skrattade lika mycket. Jag vände mig mot killen som jag såg hade tagit upp sin telefon och höll den i mot oss som om han filmade.

-          Nej han filmar, sa jag till Sophie och hon blev tyst. Vi smög in i omklädningsbåsen och bytte tillbaka till våra gamla kläder. Jag smög ut och såg att killen med det vackra bruna håret och dem gröna busiga ögonen hade gått. Sophie kom ut strax efter.

-          Haha vad pinsamt, sa hon samtidigt som hon skrattade.

-          Ja det var det, sa jag och log. Vi gick till kassan och betalade. När vi kom ut ur affären bestämde vi oss för att gå in i en butik som hette FashionZ. Där sålde som smink. Det fanns väldigt mycket smink så vi provade både det ena och det andra. Tillslut blev det läppgalans åt båda två. Vi bestämde oss för att vi skulle gå ner för rulltrappen till Caféet. På vägen ner vände jag mig mot Cleo så att jag stod baklänges i rulltrappan. När vi hade åkt en bit ner, tappade jag balansen och föll nerför rulltrappan. Och ramlade på den snygga killen med lockigt hår och gröna ögon. Vi rullade nerför rulltrappen och hamnade i en hög längst ner på golvet. Jag låg underst och jag kunde känna hans hjärta klappa snabbt i mot mitt bröst. Jag kände hans andetag i nacken. Det var så mysigt men sen kom jag på varför vi låg där på golvet.

-          Förlåt, började jag men kom sen på att jag var i England och började på engelska, I’m really sorry.

-          Oh it’s okay, sa han nervöst och reste sig upp. Han borstade av tröjan och harklade sig.

-          Did i hurt you? Frågade jag nervöst.

-          No no it’s okay! Sa han. Jag reste mig upp och kände lite smärta i knät, men jag kunde ju inte visa det för det var jag som hade klantat mig. Cleo kom nerspringandes nerför trappan.

-          Slog du dig, sa hon nervöst.

-          Nej det är okej, sa jag tyst.

-          Maybe you would like to hang with us and i can give you a cup of chocolate and a cookie as a forgiveness?

-          Sure, sa han glatt.

Cleos perspektiv

Vi gick till caféet och beställde varsin choklad och donut med strössel. Vi gick och satte oss vid ett bord vid fönstret. Jag satte mig längst in och Sophie satte sig bredvid mig och killen mitt i mot. 

       -  so.. började jag.

              -  what’s your name? Frågade Sophie istället.

-  it’s Harry, sa han och log mot henne.

- and you, fråga de han och tittade på oss båda.

- I’m Cleo and this is Sophie, sa jag och log mot honom.

Efter det blev det tyst och det var vart lite pinsamt. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga så jag tittade ut mot världen som höll på där utanför. Människor sprang förbi och föräldrar gick med sina barn. Det låg en park en bit längre bort, jag gissade att dem skulle dit.

-          Again i’m really sorry, sa Sophie nervöst.

-          It’s okay, sa harry lungt. Jag smuttade på min choklad och kollade nervöst på Sophie.

-          You maybe want to fallow uss home and watch a movie and eat pizza, frågade Sophie. Jag hörde på hennes röst att hon var nervös.

-          Sure I’d love to, sa han glatt. Jag och Sophie andades ut. När vi hade ätit klart gick vi till en affär där dom sålde filmer. Jag var lycklig över Harrys närhet och jag kunde knappt fatta att den snygga killen med brunt lockigt hår skulle hänga med oss hem!!



Gotta be you

Kapitel 1


             Sophies outfit                           Cleos outfit
 

Cleos perspektiv:

-          Vakna, skrek jag till Sophie.

-          Mmh vad är klockan, svarade hon surt.

-          Den är halv nio, svarade jag glatt. Jag skrattade lite åt hennes rufsigt bruna hår och trötta ögon.

-          Bara 5 minuter till, sa hon och vände på sig i sängen så hon låg på magen.

-          Nej! sa jag och började hoppa i hennes säng.

-          Okey okey, sa hon och gick in i badrummet som låg mitt i mot hennes rum.  Det såg ut som att hon var en mumie förutom händerna som inte pekade rakt fram. Jag gick ut och in i mitt rum och gick fram till min garderob. Jag visste som vanligt inte riktigt vad jag skulle ha på mig men så jag gick in till Sophie som nu stog på sitt rum.

-          Jag vet inte vad jag ska ha på mig, sa jag med en suck.

-          Amen jag kan hjälpa dig att hitta kläder om du hjälper mig! sa hon, glatt.

-          Visst, sa jag och gick fram till hennes garderob. Jag slängde en svart klänning på henne. Hon log och höll upp den mot kroppen.

-          Ska jag ha den här? Frågade hon.

-          Japp den är ju skitsnygg, sa jag med ett stort leende. Hon drog av sig pyjamasen och tog på sig en svart bh och svarta trosor. Hon tog på sig klänningen och speglade sig i hennes stora spegel på rummet.  

-          Okej den var snygg, sa hon och försökte låta lite sur men det gick inte så bra.

-          Sa ju det!! Nästan skrek jag, kom nu så får du bestämma kläder åt mig. jag drog med henne i armen in till mitt rum. Hon öppnade garderoben medans jag satte mig på sängen med lila överkast.

-          Den här kan du väl ha, sa hon och kastade ett färgglatt linne och ett par jeans på mig.

-          Nej det blir för varmt, sa jag och slängde tillbaka kläderna på henne.

-          Då får du ha den här, sa hon och kastade en vit klänning med blåa ränder på mig.

-          Okey, sa jag och gick bort mot garderoben. Jag drog av mig pyjamasen och satte på mig min rosa bh och mina blå trosor. Jag drog på mig klänningen och speglade mig.

-          Snyggt, sa jag.

-          Kom nu så går vi in och sminkar oss, sa Sophie.

-          Kommer, sa jag och gick efter henne. Vi tog lite brunkräm, mascara och lite rouge. Jag blev nöjd och kollade på Sophie. Hennes blev också fint.

-          Är du klar? Frågade jag när jag blivit klar.

Hon nickade och jag gick in i mitt rum för att hämta en väska. Jag hittade en som jag tycket passade bra och la ner mobilen och lite annat. Sophie gjorde lika dant.   


NY NOVEL :D

hej vi är två tjejer tolv o tretton år som tänkte starta om en novelblogg om one direction. den handlar om Cleo och Sophie som är 16 och 17 år. Sophie är 16 och Cleo är 17. Sophie har brunt hår typ lite längre än axlarna och Cleo har blont hår ungefär lika långt. dom bor i en lägenhet i England, och tanken är att novellenär att den ska handla om innan och när one direction blev kända så i början har dom alltså inte varit med i X-Factor. vi hoppas
ni gillar novellen och kommentera gärna ^^). /// E &
C

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0