gotta be you- kap 5

Harrys perspektiv:

-          I can buy you a coke and cake? Sa jag och pekade på kladdkakan.

-          Okej thank you very much, sa Sophie och Cleo I munnen på varandra. Jag beställde och betalade. Vi fick lyxiga kladdkakor och glascola. Vi gick och satte oss. Sophie och Cleo började sakta tugga på kakan. Jag gjorde lika dant.


Cleos perspektiv

När vi hade suttit på cafét ett tag så bestämde vi oss för att gå hem till oss en stund. Det var inte så långt så vi kom ditt efter kanske en kvart. Fast den här gången så tog i trapporna till fjärde våningen i fall vi skulle träffa några tanter i hissen. Vi satte oss i soffan och pratade en stund.

-          What are we going to do? sa jag

-          I don’t know, what do you want to do? Sa harry.

-          I don’t know, svarade Sophie. Vi satt tysta en stund. Sedan kom jag på att vi kan gå till simhallen.

-          We can go to the swimming pool? Sa jag tyst. Jag kollade på Sophie och hon kollade tillbaka.

-          Sure, sa Harry. Vi bestämde oss för att gå till den som låg en bit bort.

-          We are just had to pack our things, sa Sophie.

-          Okay I can go home and pack my things so can we meet at the swimingpool in an half our? Sa han.

-          Sure sa jag och kollade mot Sophie. Han gick hem och jag sprang in på mitt rum och började fort riva efter en väska. Jag hittade men vita väska med blommor på. Där i slängde jag i en handduk, schampo och balsam. Sen gick jag in på mitt rum och kollade i garderoben efter en bikini. Det blev en ljusorange randig överdel och en ljus orange underdel. Jag kollade mig i spegeln och gick in till Sophie. Hon stog framför garderoben och kollade in i den.

-          Vad ska jag ha? Sa hon jällt och suckade.

-          Jag vet inte vad har du för några? Svarade jag.

-          En typ svart och en med USA´s flagga på utan axelband, svarade hon.

-          Ta den med USA´s flagga på, sa jag och satte mig i sängen. Jag kollade på telefonen. Det hade gått 15 minuter. Jag gick in på mitt rum igen och tog fram solglasögon och min plånbok. Sedan gick jag in till Sophie igen som precis hade packat färdigt.

-          Ska vi gå? Sa hon.

-          Sure, svarade jag. Vi gick mot dörren och tog på oss våra skor. Jacka behövdes inte för det var varmt, typ +25oC ute. Vi låste och tryckte på knappen till hissen. Den kom, utan någon arg tant i.

-          Är du nervööööös, sa jag med löjlig röst och kollade på Sophie. Jag älskade att retas med henne. Hon gjorde lika dant om hon fick chansen.

-          Amen sluta, sa hon med ett skratt och puttade till mig. Jag började skratta och kollade på henne. Hon hade också börjat skratta. När vi väl kom fram till poolen hade det gått 25 minuter. Vi satte oss på en bänk utanför och väntade på Harry.

 

Harrys perspektiv:

Jag drog på mig mina skor och sprang ut genom dörren. När jag tog en titt på klockan såg jag att det var 5 minuter kvar. Tur att det bara tar 3 minuter till poolen tänkte jag. Jag rusade nerför trapporna och ut genom dörren. När jag närmade mig poolen saktade jag ner så de inte skulle synas att jag hade sprungit. Jag kände på kinderna och dom var inte så värst varma. Så jag antog att jag inte var så röd. Jag såg tjejerna sitta på en bänk utanför poolen.

-          Hi, skrek jag när jag närmade mig. Sophie som troligtvis inte hade sett mig ryckte till och kollade emot mig.

-          Hi, skrek Cleo tillbaka. Jag kom fram till dom. Vi betalade och gick in. Jag gick på toan medans tjejerna gick in i sitt omklädningsrum. När jag var färdig skyndade jag mig in i omklädningsrummet. Jag gick fram till ett skåp. Då insåg jag att jag hade gått in i fel omklädningsrum och var inne i tjejernas. Jag vände mig snabbt om mot dörren och sprang ut, väldigt röd i ansiktet. Jag sprang fort in i killarnas omklädningsrum och skämdes mycket. När jag hade fått på mig de svarta badbyxorna och låst in grejerna i skåpet gick jag ut till tjejerna.

 


sorry att vi inte la ut nåt kapittel i helgen för jag hade allt på min datorn och internetet funkar inte på min dator hemma :/. kommentera gärna :D// cecci o emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0